0₴
Зробити замовлення- Виробник: Willmax
- Артикул: 18054-02
- Наявність: Нет в наличии
Більшість замовлень надсилається ще в день оформлення замовлення.
Повернення грошей, якщо не підійде розмір або виріб не сподобається.
Яєчний протеїн незамінний джерелом білка у людей з алергією на сою чи молочні продукти. Вживання яєчного протеїну призводить до прискореного розвитку м'язів, такі властивості обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислот, джерело: desport.com.ua.
Яйця завжди були першочерговим продуктом у раціоні людини – це пояснюється їх унікальним складом, який містить велику кількість тваринного білка та корисних речовин. Особливою популярністю вони користуються у спортсменів, організм яких потребують систематичного надходження високоякісних білків.
Яєчний протеїн Egg Protein Willmax стане незамінним джерелом білка у людей з алергією на сою чи молочні продукти. Для них єдиною можливістю отримувати якісний білок є яєчний протеїн, що дозволяє максимально швидко досягати поставлених спортивних цілей.
Переваги Willmax Egg Protein:
Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях призводить до прискореного розвитку м'язів - це дозволяє швидко і ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) – лейцину. Рівень вмісту лейцину становить близько 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень його вищий – близько 11%.
Після вживання яєчного протеїну, білок потрапляє до організму, швидко збільшуючи рівень амінокислот у крові – це стимулює поліпшення харчування м'язів на клітинному рівні, з подальшим зростанням м'язової тканини. Більше того, він викликає в людини почуття ситості, що дозволяє застосовувати цей різновид протеїну не тільки спортсменам, які активно нарощують м'язову масу, а й людям із зайвою масою, що бажають позбутися зайвих кілограм.
У порівнянні з іншими джерелами протеїну, яєчний білок містить велику кількість лейцину – це дозволяє наситити організм необхідною кількістю корисного білка та знизити вживання протеїну з інших джерел, зберігаючи високий темп росту м'язової маси.
Істотною перевагою яєчного білка є можливість його вживання будь-якої доби без шкоди здоров'ю. Але більшість спортсменів вважають за краще приймати протеїн у післятренувальний період. Фахівцями доведено, що вживання в їжу 5 г яєчного протеїну сприяє прискоренню відновлення м'язових клітин.
У професійному спортивному середовищі яєчний білок називають досконалим – це обумовлено наявністю у складі яєць всіх необхідних поживних речовин для нормальної роботи людського організму.
Порція 30 г містить:
Калорійність: 120 ккал
Усього жирів - 0 г
Холестерин – 15 мг
Натрій – 380 мг
Усього вуглеводів - 2 г
Клітковина - 1 г
Цукор - <1 г
Протеїн – 26 г
Рекомендації щодо застосування:
Дорослим по 1-3 порції на день, залежно від інтенсивності навантажень, маси тіла, віку та рівня підготовки.
- у тренувальні дні: приймати за 1-1,5 години до тренування та протягом 30 хвилин після.
- у нетренувальні дні: перший раз вранці і ще один раз між їдою
Спосіб приготування: Розчинити одну порцію продукту 30г (1,5 мірні ложки) в шейкері з 300 - 400 мл рідини (вода або знежирене молоко) і ретельно перемішати.