Egg Protein (900 g, банан)

Продано
Egg Protein (900 g, банан)
497₴
Швидка доставка

Більшість замовлень надсилається ще в день оформлення замовлення.

Гарантія повернення

Повернення грошей, якщо не підійде розмір або виріб не сподобається.

Яєчний протеїн незамінний джерелом білка у людей з алергією на сою чи молочні продукти. Вживання яєчного протеїну призводить до прискореного розвитку м'язів, такі властивості обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислот, джерело: desport.com.ua.

Яйця завжди були першочерговим продуктом у раціоні людини – це пояснюється їх унікальним складом, який містить велику кількість тваринного білка та корисних речовин. Особливою популярністю вони користуються у спортсменів, організм яких потребують систематичного надходження високоякісних білків.

Яєчний протеїн Egg Protein Willmax стане незамінним джерелом білка у людей з алергією на сою чи молочні продукти. Для них єдиною можливістю отримувати якісний білок є яєчний протеїн, що дозволяє максимально швидко досягати поставлених спортивних цілей.

Переваги Willmax Egg Protein:

Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях призводить до прискореного розвитку м'язів - це дозволяє швидко і ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) – лейцину. Рівень вмісту лейцину становить близько 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень його вищий – близько 11%.

Після вживання яєчного протеїну, білок потрапляє до організму, швидко збільшуючи рівень амінокислот у крові – це стимулює поліпшення харчування м'язів на клітинному рівні, з подальшим зростанням м'язової тканини. Більше того, він викликає в людини почуття ситості, що дозволяє застосовувати цей різновид протеїну не тільки спортсменам, які активно нарощують м'язову масу, а й людям із зайвою масою, що бажають позбутися зайвих кілограм.

У порівнянні з іншими джерелами протеїну, яєчний білок містить велику кількість лейцину – це дозволяє наситити організм необхідною кількістю корисного білка та знизити вживання протеїну з інших джерел, зберігаючи високий темп росту м'язової маси.

Істотною перевагою яєчного білка є можливість його вживання будь-якої доби без шкоди здоров'ю. Але більшість спортсменів вважають за краще приймати протеїн у післятренувальний період. Фахівцями доведено, що вживання в їжу 5 г яєчного протеїну сприяє прискоренню відновлення м'язових клітин.

У професійному спортивному середовищі яєчний білок називають досконалим – це обумовлено наявністю у складі яєць всіх необхідних поживних речовин для нормальної роботи людського організму.

Порція 30 г містить:

Калорійність: 120 ккал

Усього жирів - 0 г

Холестерин – 15 мг

Натрій – 380 мг

Усього вуглеводів - 2 г

Клітковина - 1 г

Цукор - <1 г

Протеїн – 26 г

Рекомендації щодо застосування:

Дорослим по 1-3 порції на день, залежно від інтенсивності навантажень, маси тіла, віку та рівня підготовки.

- у тренувальні дні: приймати за 1-1,5 години до тренування та протягом 30 хвилин після.

- у нетренувальні дні: перший раз вранці і ще один раз між їдою

Джерело: www.desport.com.ua

Спосіб приготування: Розчинити одну порцію продукту 30г (1,5 мірні ложки) в шейкері з 300 - 400 мл рідини (вода або знежирене молоко) і ретельно перемішати.