0₴
Зробити замовлення- Виробник: NOSOROG
- Артикул: 10005-01
- Наявність: Нет в наличии
Більшість замовлень надсилається ще в день оформлення замовлення.
Повернення грошей, якщо не підійде розмір або виріб не сподобається.
У перекладі з англійської Egg albumin – це яєчний білок. І в назві відбивається вся сутність цього продукту. Egg albumin на 83% складається з білків (головний серед них – овальбумін) знецукровий. Його характеризує висока поживна цінність, причому жири і вуглеводи майже відсутні. У продукті Egg albumin від Nosorog представлений концентрат білка. Випускається продукт у формі порошку без добавок та домішок, джерело: desport.com.ua.
Переваги добавки:
Яєчний протеїн – натуральний продукт, дуже поживний та безпечний (у поодиноких випадках може бути алергія на білок). В інтернет-магазині Nosorog ви можете придбати його за найкращими в Україні цінами.
Добавка дуже швидко засвоюється, він не залишає жодних продуктів обміну та не впливає на баланс ферментів. Єдиний його мінус – специфічний смак, однак із ним можна миритися.
Відмінною дієтичною цінністю можна відзначити повну відсутність лактози, що робить Nosorog Egg albumin абсолютно безпечним для людей, які страждають від невластивості лактози.
В одній порції – 30 г:
Калорії – 89,4
Білки – 25 г
Вуглеводи – 0,5 г
Жири – 0,3 г
Склад: сухий яєчний альбумін.
Як приймати:
Разовий прийом – 30 г порошку. Можете зробити корисний коктейль шляхом розведення порошку у воді, молоці або соку. Приймати можна кілька разів на день (до чотирьох разів). Але не забувайте, що такий шийк не може бути вашим основним харчуванням – це лише корисне доповнення до раціону. Щоб посилити ефективність та терміни дії яєчного протеїну, можна змішувати його з вуглеводами. А якщо ви плануєте сушіння, його можна комбінувати з ще однією добавкою – карнітіном.