0₴
Зробити замовлення- Виробник: Jarrow Formulas
- Артикул: 18029-01
- Наявність: Нет в наличии
384₴
Швидка доставка
Більшість замовлень надсилається ще в день оформлення замовлення.
Гарантія повернення
Повернення грошей, якщо не підійде розмір або виріб не сподобається.
Кокосова олія (Coconut Oil) Jarrow Formulas містить насичені жири: переважно ці насичені жири – середні жирні кислоти або тригліцериди. При нанесенні на шкіру вони надають їй гладкості. У зв'язку з наявністю цих жирів кокосове масло також зберігає вміст вологи в шкірі, так як жири виключають втрату вологи через пори на шкірі. При попаданні в організм завдяки регулярному вживанню кокосової олії, ці жири знаходяться постійно під шкірою, при цьому зберігаючи її здоровою і гладкою, надаючи їй рівний тон і зменшуючи пори, джерело: desport.com.ua. В результаті, при нанесенні на шкіру кокосова олія захищає від мікробних інфекцій, які можуть потрапити у відкриті рани або навіть через пори. Крім того, каприлова, каприлова і лауринова кислоти легко руйнують ланцюги жирних кислот, а це означає, що вони сприяють контролю і втраті ваги, зменшуючи зайвий жир, розтяжки. Coconut Oil холодного віджиму і видавлюється шнековим пресом у контрольованому середовищі у приміщенні. У цьому особливому процесі не використовуються ніякі розчинники та зберігаються леткі сполуки, які надають кокосам насичений та знайомий коксовий смак. Кокосова олія є джерелом середньоланцюгових тригліцеридів (MCT), наприклад, лауринової кислоти (C-12) і каприлової кислоти (C-8). Основні властивості Coconut Oil: сертифікований органічний продукт; віджато шнековим пресом; tfa);не гідрогенізовано;насичений і повний смак кокосу;веганський продукт;підходить для вегетаріанців / веганів;сертифікований qai.Інші інгредієнти:100% нерафінована кокосова олія першого холодного віджиму, органічна. Джерело: www.desport.com.uaКокосова олія зберігає стабільність навіть під час тривалих періодів зберігання. Кокосове масло тане при 24-25°C, тому його можна використовувати як у рідкій, так і у твердій формі для приготування їжі.