100% Gold Standard Casein (909 g, cookies & cream)

Продано
100% Gold Standard Casein (909 g, cookies & cream)
2 154₴
Швидка доставка

Більшість замовлень надсилається ще в день оформлення замовлення.

Гарантія повернення

Повернення грошей, якщо не підійде розмір або виріб не сподобається.

Іноді повільніше — краще, особливо коли йдеться про швидкість засвоєння протеїну, джерело: desport.com.ua.

Хоча швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH та кислотного середовища шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж удвічі більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою та іншими протеїнами. Казеїн - це найпоширеніший протеїн у коров'ячому молоці. Вважається, що це високоякісний протеїн, оскільки він легко асимілюється та дає достатню кількість амінокислот, які не можуть бути синтезовані самим організмом.

Ще одна корисна властивість казеїну полягає в тому, що він дає почуття ситості. Казеїн чинить легкий тиск на стінки шлунка. З боку шлунка надходять у такий спосіб сигнали в головний мозок про те, що шлунок наповнений і треба припинити їсти. Казеїн засвоюється повільніше від усіх інших типів протеїну. Це дозволяє створити ефект повільного вивільнення "time-released", тобто постійний приплив амінокислот у м'язи протягом тривалого часу.

Бодібілдери та атлети, які прагнуть наростити чисту м'язову масу, скоротять час відновлення та зможуть уникнути м'язового руйнування завдяки 100% Casein Protein. Також можуть отримати велику користь від цього продукту особи, які зацікавлені в поліпшенні якості свого сну.

Дослідження казеїну

Мабуть, найцікавіше дослідження казеїну дослідження Буарі встановило, що казеїн приблизно на 30% збільшує протеїновий синтез, а також зменшує катаболізм на 34%. Але важливіше, що казеїн сприяє збереженню позитивного балансу азоту протягом 7 годин після вживання.

Джерело: www.desport.com.ua

Інше дослідження звернуло увагу на ефект казеїну, коли його використовували у програмі 12-тижневої важкоатлетичної програми. Учасники були поділені на дві групи, кожна з яких дотримувалася збалансованої дієти, включаючи 75 г додаткового протеїну на день. Відмінність була лише у джерелі використовуваного протеїну: тоді як перша група використовувала протеїнові коктейлі, основу яких була сироватка, друга група використовувала молочні протеїнові ізоляти (80% казеїну, 20% сироватки). Наприкінці дослідження група, яка використовувала ізолят молочного протеїну, скинула більше зайвого жиру (7 кг проти 4,2 кг), набрала більше чистої маси (4 кг проти 2 кг), а також загалом стала сильнішою за групу, яка використовувала сироватку.